Spirit

Hööks Labradoodle Spirit

Spirit är en mediumlabradoodle och väger ca 14kg. Hans temperament får alla att le när de möter honom. Spirit sprakar av livsglädje. Han är en hjärtegod kamrat och kan få den tristare dag att kännas solig. Hans djupröda päls drar mycket uppmärksamhet till sig och han har orsakat ett par bilkollisioner när han promenerat på trottoaren och bilförare ser Spirit och följer honom med blicken så att de tappar fokus på trafiken. Spirit temperament är superstabilt, han är en fantastiskt god representant för Australian labradoodle. Hälsa, temperament och hans utseende – allt överträffar beskrivningar i rasstandarden.

Det här är vår första egenuppfödda avelshane. Och herregud så stolta vi är över honom. Han har ett underbart temperament. Ivrig, nyfiken, alltid på strålande humör. Motgångar skakar han av sig lika lätt som mjäll faller från axlarna på en glansig kavaj. Spirit bor hos en riktigt god fodervärdsfamilj i Trelleborg. Han är ofta med husse på jobbet där alla gillar att få stunder med honom. Spirit har kärlek i stora mått och han ger det generöst till alla han möter. I familjen har han också Primus, en kär labradoodlekompis – de två är ett riktigt radarpar som är djupt fästa vid varandra.

Spirit håller på att lägga hela Skåne under sig. Alla som möter honom faller för hans charm och blir helt bedårade av hans röda, skimrande päls. Vi har rest mycket runt om i världen när vi sökt uppfödare med de bästa labradoodlarna. Hundar med topp hälsa och temperament. Vi ställer så höga krav och därför blir det i regel lång väntan innan vi får den avelshund vi vill ha. Under alla resor, alla tusentals timmar på nätet så har jag aldrig sett en labradoodle med flottare päls än den som Spirit och hans kullsyskon har. Det är inte bara ytan som är exellent, naturligtvis har Spirit utmärkta höfter, armbågar och ögon utan anmärkning.

Hösten 2017 blev han pappa till sin första valpkull, han har blivit pappa till fler små stjärnskott som vi med stor glädje nu följt under flera år. De överträffar alla våra förväntningar och har just det temperament som alla drömmer om hos en labradoodle. Trygga, stabila, nyfikna och sociala. Och så sällsynt vackra dessutom.

 

Goda nyheter på väg

Bli först med att få glada nyheter om kullar etc.
Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter