Hale's aka Justice "Tosca"

Hale’s aka Justice ”Tosca”

Far: Hale´s don´t Be Envious aka Spencer
Mor: Hale´s She´s the American Dream aka Paisley

Tosca har fått topp resultat på de tuffa testerna för certifierade vårdhundar. Tosca är helt enkelt en Må-Bra-Hund. Hon är en fin representant för australiensisk labradoodle när de är som allra bäst. Hon har haft två valpkullar och familjerna som har de här valparna är så otroligt imponerade över temperamentet. En av Toscas valpar har valts ut och ägs av en en polis som håller på att förbereda hunden för utbildning till civil tjänstehund inom Polisen. Toscas valpar har ett fantastiskt bra temperament och är helt oemotståndligt vackra! Tosca uppfyller Höök Labradoodles höga krav. 

 

Efter flera års väntan föddes äntligen en tik hos Hale´s labradoodle som uppfödaren visste skulle passa för oss. Vi hade länge sökt efter ytterligare en röd tik för avel och vi ville ha en från någon av de seriösa uppfödare som vi följt under många år. De har friska hundar med toppen temperament som dessutom är så vackra så man tappar andan.

Den här speciella valpen kallades för Justice och när hon var 7 månader var både uppfödaren och vi säkra på att den här hunden uppfyllde allt man kan önska av en tik för avel. Hon gick igenom alla hälsotester med topp resultat och den långa resan till Sverige kunde börja. Här hos oss fick hon namnet Tosca, ett av alla fina namnförslag vi fick av besökare på vår facebook sida.

 

När Tosca landade och klev ur sin flygbur på Kastrups flygplats sträckte hon på sig, såg sig omkring och hälsade glad och ivrig på oss och på alla dem som åhhhade och ooooade när de såg henne och ville klappa. Hon är nästan overkligt söt och pälsen flyter som skimrande siden i stora lockar runt henne när hon springer och leker.

 Hon har gott självförtroende och är trygg i alla miljöer och med alla hon möter. Vi hade planerat att hon skulle flytta till fodervärd men det kändes omöjligt att skiljas från den här sällsynt trevliga hunden så hon stannade hos oss i drygt ett år. Sedan flyttade hon till Göteborg där hon, tillsammans med en sjuksköterksa, är anställd som professionellt vårdhundsteam inom äldreomsorgen.

Goda nyheter på väg

Bli först med att få glada nyheter om kullar etc.
Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter