Minnie-Me ”Herta”

Hööks Labradoodle Minnie-Me ”Herta”

Minnie-Me är en medium labradoodle, hon väger 14kg. Hon är en riktig charmör, nyfiken och ivrig och ser alltid livet från den ljusa sidan. Det smittar. Hennes röda lockar får också många att stanna upp. Och alla lyser upp när de får smeka den mjuka pälsen första gången. Hennes päls är något av det mjukaste som finns och ändå har alla våra labradoodlar silkesmjuk päls. Hon är väldigt lik sin mamma Chanel som lever i ett kollektiv med sin matte. Där är Chanel en älskad maskot bland alla besökare på de kurser och urtbildningar som hennes matte håller.

Minnie-me bor i Lund och är så innerligt älskad av sin familj. Hon räknar alla som sina bästa vänner. Och hon trivs med att de är många som vill vara med henne. Hennes familj har aldrig gått några kurser med Minne-Me och de tycker aldrig det har behövts. Hon är en ovanligt lyhörd hund som bit för bit tolkar nya situationer och hittar sätt att hantera allt på ett väldigt lugnt och balanserat sätt. Och lika lugn som hon är inomhus, lika busigt och full av livsglädje är hon utomhus. Ingen kan känna sig nedstämd när man får se den här ystra doodlen som sprakar av livsglädje och inte vill något hellre än att dela med sig.

Vi var imponerade över hennes sätt att redan vid första besöket ta sig över alla redskap och hinder i Hundalandet. Det är en fröjd att se en hund vara så fylld med både självkänsla och självförtroende.

På våren 2024 ska hon få en valpkull och oj vad vi ser fram emot att möta de valparna. Och vi hoppas att där finns en liten tikvalp som verkar lovande så att vi kan spara för avel och låta de här väldigt fina egenskaperna gå vidare till kommande generationer labradoodlar.

 

Goda nyheter på väg

Bli först med att få glada nyheter om kullar etc.
Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter