Valpar på väg

Labradoodlevalpar på väg

Minilabradoodle och mediumlabradoodle

Några tikar och hanar blir föräldrar till valpar under 2024. Det blir minilabradoodlar (med vuxenvikt ca 10kg) och mediumlabradoodlar (med vuxenvikt på ca 15kg).

Vill du köpa valp från oss? Här under ser du vilka valpkullar som är planerade. När du valt vilken/vilka valpkullar du önskar en valp ifrån så kan du gå till formuläret för att tinga en valp.

Boka köplats till önskad valpkull

Planerade valpkullar presenteras här under med ungefärlig tid för när respektive valpkull beräknas födas.

Några tikar är redan parade och då kan vi säga ganska exakt datum för när valparna kommer att födas (+/- 3 dagar). De tikar som ännu inte har parats kan vi inte med säkerhet kan säga när en valpkull kommer att födas, det beror på när tiken är redo att paras. Vi kan räkna ut det det med ganska stor säkerhet utifrån hennes tidigare löpperioder. Men tid för tikens löpperiod, den tid hon är redo för att paras, kan ändras på grund av olika faktorer som ingen kan råda över. Vi kommer att informera er som har en bokad köplats direkt när tiken är parad. Först då kan vi säga ett säkrare datum för när valparna beräknas födas.

När du skickat in din intresseanmälan  
Inom två veckor får du besked om du har fått en av de 5 köplatserna till önskad valpkull. För att bekräfta att du vill ha köplatsen betalar du 6 000kr i bokningsavgift, mer information om det kommer när du får bekräftelsen om köplats. Samma summa, 6 000kr, dras sedan av på priset när du betalar valpen. 

Bokningsavgiften är för de administrativa kostnaderna och återbetalas inte om du ändrar dig och vill avboka din köplats.

Innan det blir dags för valparna att flytta till sina nya familjer genomgår de en noggrann hälsoundersökning hos veterinär, de får sin första valpvaccination och sitt id-chip. Varje valp säljs med en 3-årig garanti för Dolda fel.

Tack till alla er som tingar en labradoodlevalp från oss! Vi hoppas att ni ska bli lika nöjda med en labradoodle från oss som alla tidigare valpköpare är

Mer information om alla tikar och hanar hittar du på sidan Våra hundar.

Planerade valpkullar 2024

Här nedan presenterar vi de valpkullar som är planerade för våren 2024.
Det blir valpar i storlek mini och medium, pälsfärgerna blir
både enfärgade röda och röda med vita tecken som vitt på bröst, nos och tassar.
Eventuellt även någon vit och någon brun valp.
Här under kan du se om det finns köplatser kvar till den kull du önskar tinga valp ifrån. 
Om det föds fler valpar än väntat så kommer information på vår Facebooksida.

Opal Cleo

Opal Cleo

Reg.nr. WALA00073918

Cooper

Cooper

Reg.nr. WALA00061988

VALPARNA FLYTTAR TILL SINA FAMILJER OMKRING 21 mars. 

Valparna efter Opal Cleo och Cooper är beräknade att födas den 25 januari 2024. Förväntad vuxenvikt är ca 10kg så de blir minilabradoodlar. ALLA KÖPLATSER ÄR BOKADE.

Siouxsie

Siouxsie

Reg.nr. NW0000

Ludde

Ludde

Reg.nr. WALA00063259

VALPARNA FLYTTAR TILL SINA FAMILJER OMKRING 21 mars

Valparna efter Siouxsie och Ludde är beräknade att födas den 25 januari 2024. Förväntad vuxenvikt är ca 14kg så de blir mediumlabradoodlar. ALLA KÖPLATSER ÄR BOKADE.

Minnie-Me ”Herta”

Minnie-Me ”Herta”

Reg.nr. WALA00060760

Reine Bernard

Reine Bernard

Reg.nr. WALA00015286

VALPARNA FLYTTAR TILL SINA FAMILJER OMKRING 6 april. ALLA KÖPLATSER ÄR BOKADE.

Valparna efter Minnie-Me Herta och Reine Bernard är beräknade att födas 10 februari 2024 (+/—  3dagar). Förväntad vuxenvikt för de valparna är ca 15kg,  så de blir medium labradoodlar.

Tillia

Tillia

Reg.nr. WALA00079738

Pantomen

Pantomen

Reg.nr. WALA00065242

Tillia och Pantomen är beräknade att paras i februari. Det betyder att valparna föds i april. Förväntad vuxenvikt för de valparna är ca 10kg så de blir minilabradoodlar. 

Siri Svea

Siri Svea

Reg.nr. WALA00039419

Inte bestämt än

Inte bestämt än

Reg.nr. WALA000

Siri Svea är planerad att paras och få valpar senare i vår. Förväntad vuxenvikt för de valparna blir ca 13- 15 kg så de blir små medium -mediumlabradoodlar.

Goda nyheter på väg

Bli först med att få glada nyheter om kullar etc.
Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter