Hamlet

Hööks Labradoodle Hamlet

Härliga Hamlet är en liten mediumlabradoodle, han väger 13kg. Hamlet är väldigt lik sin morfar Primus som vi köpt från Fernridge Labradoodle i Portland, USA. Primus har den bästa kroppsbyggnad vi någonsin sett hos en labradoodle. Allt är perfekt med hos honom i kroppens proportioner. Hamlet har ärvt allt det och det är en njutning att se honom springa och leka, rörelserna är så harmoniska, väl avvägda och flytande.

Från den stund Hamlet kom in i vårt liv har han haft en alldeles särskild plats i våra hjärtan. Och så är det för alla som möter honom. Han är så innerlig och är verkligen närvarande i möten med människor. Han är inte påträngande eller uppvarvad, han sprider ett stort lugn omkring sig. Han har inga höga krav på aktivitet men är alltid pigg på allt man vill ha med honom på.
Han bor hos en fodervärdsfamilj i Malmö där han ofta är ute på den stora hundlekplatsen vid havet och träffar väldigt många hundar. Hamlet är alltid vänlig i möten med alla, både kända och okända, hundar och människor han möter.

Hamlet är en av våra avelshanar som kommer att ge värdefulla bidrag till Sveriges framtida labradoodlar. Han är av mediumstorlek och har en glansig och vacker fleece päls päls med spiralformade lockar.
Han är en mycket tillgiven och följsam hund som lätt kopplar av inomhus, är glad och busig utomhus och tackar aldrig nej till långa promenader.

 

Goda nyheter på väg

Bli först med att få glada nyheter om kullar etc.
Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter