Ceasar

Hööks Labradoodle Ceasar

Ceasar föddes hos oss en vacker vårdag 2017. Föräldrarna är båda av storleken mini labradoodlar med flera generationer av flotta labradoodlar bakom sig. När Ceasar föddes och vi fick följa honom under hans första månader så kunde vi knappt tro att vi fått allt vi drömt om hos en och samma hund. Ceasar har en kropp som är något av det bästa jag någonsin har sett hos en labradoodle. Han är precis lagom, allt är så balanserat och inga överdrifter varken i kroppskonstitution eller utseende.
Och hans temperament! Han är en välkänd, och av alla älskad, personlighet i Simrishamn. På sommaren orsakar han trafikstockning på den lilla turistorten då alla vill stanna och fråga vad det är för fantastisk hund de ser. Övriga tider på året njuter han av att möta ortsbor och alla som vill klappa honom blir rikligt belönade med Ceasars alldeles särskilt kärleksfulla sätt att hälsa på både vänner och helt obekanta.
Ceasar har den ovanliga pälsfärgen som kallas svart sobel. Hans päls var trefärgad när han föddes, kroppen var svart med stråk av brunt och vitt bröst. Pälsen ändrade färg så när han var två månader hade han brun päls med ljusare nos, bröstkorg och tassar. Som vuxen har han nu den här röda pälsfärgen. Lite svart kvar på öron och svans. Hans päls är så mjuk, så mjuk och med de stora glänsande lockarna och de uttrycksfulla ögonen så är det helt omöjligt att motstå hans charm.

Hööks Labradoodle Lucy är mamman till Ceasar och henne kan du läsa mer om här…

Pappan till Ceasar är en helt fantastisk hane, Labradoodle Dreams Chewy, som vi fått låna från USA för den här parningen.

Goda nyheter på väg

Bli först med att få glada nyheter om kullar etc.
Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter