Cream Puffs ”Athena”

Cream Puffs ”Athena”

Det finns några riktigt seriösa uppfödare av labradoodle runt om i världen, en av dem är kenneln Cream Puff´s Labradoodle i USA. De har granskat oss under några år. Till slut blev vi godkända och fick stå i kö för valp efter deras nya släktlinjer av labradoodle. Vi gav dem en lång lista med allt det vi önskade oss av den tik och hane som skulle bli föräldrar till vår valp. Och jösses, våra förväntningar överträffades när vi, efter två år, fick besked om att de valt en valp till oss. Hon skulle få namnet Athena.

Vi blev helt yra av lycka när Athena kom till Sverige. Vilken personlighet! Vilken utstrålning! Vilken kropp! Vilken charm! Hon lärde sig allt på ett ögonblick! Hur kan en hund vara allt detta?! Athena är värd varje år, varje månad och varje dag av vår väntan. Henne hade vi kunnat vänta på i flera år till om det varit nödvändigt. Hon har tagit oss med storm och hennes temperament är en perfekt kombination av mod och mildhet.
Med toppresultat har hon genomgått omfattande test av hälsa som röntgen av höfter och armbågar, ögonlysning men också gentester för att utesluta att hon är bärare av några av de ärftliga sjukdomar som finns hos både labrador och pudel och därför också hos labradoodle. Athena sprider så mycket glädje. Hon är full av påhitt och är en mästare på att leka helt på egen hand när alla är upptagna. Och lika bra är hon på att bara slappna av och göra ingenting.

 

Goda nyheter på väg

Bli först med att få glada nyheter om kullar etc.
Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter