Herta Elsa

Hööks Labradoodle Herta Elsa

Herta Elsa är en minilabradoodle med en skön blandning mellan att vara självständig och social. Det är helt omöjligt att inte falla för hennes charm. Hon är så liten, väger bara 10 kg, och varje gram av henne har en magnetisk utstrålning.

Lilla lyckliga Herta Elsa är ena sekunden som en yster virvelvind för att i nästa ligga rofylld i vilken miljö som helst. Hennes föräldrar är efter amerikanska labradoodlar som vi köpt från erfarna, ärliga och mycket seriösa uppfödare, Blue Stars Labradoodle, Fernridge Labradoodle, Labradoodle Dreams och Spring Creeks labradoodle. I de här släktlinjerna är många labradoodlar utvalda och utbildade som assistanshundar och terapihundar. Herta Elsas föräldrar är välkända för sina sociala, lättlärda och vackra valpar. Herta Elsa är en minilabradoodle , 40cm hög och väger 10kg med lockig fleecepäls som är alldeles ovanligt mjuk och len.

Herta Elsas härliga personlighet är svår att beskriva med ord. Hon måste upplevas. Det finns ingen som kan fånga alla med sin glädje så som Herta Elsa. Alla våra labradoodlar är riktiga glädjespridare, men kanske är Herta Elsa det ännu mer än andra. Hon viftar aldrig bara på svansen, hon viftar på hela kroppen samtidigt som ögonen glittrar av glädje.

Samtidigt har hon lätt för att koppla av och kommer snabbt till ro även i helt främmande miljöer. Hon är ovanligt intuitiv och känner snabbt av stämningsläget hos dem hon möter, hon lugnar den som är stressad och dem som känner sig ledsna lyckas hon alltid få att må bättre.

Herta Elsa bor hos sin fodervärdsfamilj i Saltsjö-Boo. Hon är de två barnens kamrat och älskas av alla deras vänner. Hon har ett omväxlande och rikt liv med promenader i fina närmiljön, varvat med stadsbesök, längre resor ut i Europa och hemmaliv.

 

Här bild på Herta Elsa när hon var 7 veckor.

Goda nyheter på väg

Bli först med att få glada nyheter om kullar etc.
Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter