Minnie-Me ”Herta”

Hööks Labradoodle Pärla

Pärla har ett fritt och härligt liv med sin matte här på Österlen. Hon går två långa vandringar varje dag. Hennes matte varierar platserna så de går längs stränderna, backarna och dalarna. På vidsträckta ängar och milslånga stränder är det en fröjd att se lilla Pärla sträcka ut i full fart så lockarna dansar i vinden. Hon är så lyhörd och vänder nästan i luften när matte visslar i sin pipa och kallar på sin Pärla. De har en djup och innerlig relation Pärla och hennes matte. De delar allt och har ofta en helt ordlös kommunikation som är väldigt fin att uppleva.

Pärla är knappt två veckor gammal på den här bilden. Hon föddes hos oss en vacker majdag 2018. Pärla och alla valparna i kullen hade en glänsande röd päls. När hon var 7 veckor gammal var vi säkra på att den här påhittiga och vackra valpen skulle vi inte sälja till någon. Istället fick hon flytta till en god vän och granne här på Österlen.

Vi följde valparnas utveckling och konstaterade att det fanns en liten tikvalp som ofta fångade vår blick. Hon hittade hela tiden på roliga lekar med de saker som låg kringströdda i valparnas lekpark. Hon var påhittig och lekte gärna med kullsyskonen men lika ofta lekte hon själv och bar på leksaker som hon samlade i en stor hög vid kojan. Vi gav henne namnet Pärla.

Här på bilden är Pärla 7 veckor, hon sitter till vänster och hennes kullbror tycker att tygbiten runt halsen borde bort.

Här en bild på Pärla i en ”flod” av blommande ljung på Österlen.

Goda nyheter på väg

Bli först med att få glada nyheter om kullar etc.
Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter