Gaia

Hööks Labradoodle Gaia

Gaias mamma heter Nova. När valparna i Novas kull skulle tingas så valde vi att lova Gaia till den kvinna som blev fodervärd för henne. Det innebar att om Gaia fortsatte att utvecklas så lovande som vi trodde så skulle hon testas som vuxen både när det gällde hälsa och mentalitet. Och om alla resultat var utmärkta så bestämdes att hon skulle komma tillbaka till oss och ha en valpkull. Hon bodde kvar här på Österlen och utvecklades till ett ännu större under än det vi redan tyckte oss se i den lilla valpen. Och vi var mer än nöjda med resultatet från alla tester. Så 2022 fick Gaia sex underbara valpar, pappa till valparna var Reine Bernard.

Gaias matte, som arbetar med musik både i hemmet och på andra platser, har alltid Gaia med sig och hon har ständigt nya historier om hur fantastisk Gaia är. Och det har vi alla kunnat konstatera. Gaia är speciell, en av våra uppfödarkollegor besökte oss när Gaia var här och hade valpar. Efteråt sa hon att ”när Gaia satt och såg mig djupt i ögonen kom tanken att snart börjar hon tala”

Här ligger Gaia med sina valpar. Hon trivdes verkligen i rollen som valpmamma och tog så fint hand om sina små ända tills den dagen då de blev 8 veckor och flyttade till sina nya familjer.

Barn och barnbarn bor nära och glädjen är ömsesidig när de är tillsammans.

Goda nyheter på väg

Bli först med att få glada nyheter om kullar etc.
Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter