Nova

Hööks Labradoodle Nova

Far: Fernridge Opus
Mor: Spring Creeks Gaia

Nova är den labradoodle som alla vill ha. Alla som kommer fram för att hälsa på Nova känner sig utvalda och speciella för Nova kan det där med att ge ett gott bemötande. Hon är så full av charm och hittar hela tiden på kloka sätt att kommunicera med oss människor. Vi är många som ofta har överraskats av hennes intelligenta sätt att visa vad det är hon vill. Hon är rolig och lockar ofta till skratt med sina påhitt.

Hon uppfyller allt man kan önska av temperamentet hos en riktigt stabil labradoodle. Och så har hon en päls som har den vackra varma vetefärgen som så många tycker om, silkesmjuk dessutom.

Nova har ett otroligt bra temperament. Plötsliga händelser, någon som rusar förbi med åkbrädor, barn som busar vilt och även intensiva smällandet med raketer på nyårsaftnar, allt sådant tar hon med knusende ro.

Nova med sin varmt vetefärgade, gyllene päls och sin helt outgrundliga blick som hon så gärna vilar i din under långa koncentrerade stunder. Novas tillvaro blev förändrad då husse i familjen blev svårt sjuk. Snabbt fann Nova sin nya roll i livet och ville vara husses stöd i vardagen. Och lika stort stöd blev hon när husse flyttade till vårdboende. Där spred Nova glädje till både vårdtagare och personal. Hon var efterlängtad och älskad av alla. Nova är född till vårdhund förstår man när man såg hur hon gick från den ena till den andra och gav var och en den där särskilda känslan av att vara utvald och speciellt värdefull. Nu lever Nova med sin matte och i närheten finns flera barnbarn som var och en har Nova som sin bästa kamrat.

Goda nyheter på väg

Bli först med att få glada nyheter om kullar etc.
Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter