Myran

Hööks Labradoodle Myran

Myran var så liten så liten när han föddes så de första dagarna vågade vi inte tro på att han skulle överleva. Se bilder här under. En dag i sänder höll vi andan och såg hur han med målmedvetet kravlade och kom fram till spenarna där han sög ett kraftigt tag så att de större kullsyskonen inte kunde putta bort honom. Myrans kamp följdes av flera hundra personer på facebook. Vi skrev varje dag och berättade om Myrans små, pyttesmå framsteg. Det var ett stort stöd för oss med alla som höll tummarna, skickade tröstande kommentarer och följde utveckligen dag för dag. Efter en vecka vågade vi andas ut, då började Myran öka mer i vikt och hans magra kropp började få en valps former.

Myran utvecklades sedan i snabb takt, han utvecklades motoriskt snabbare än kullsyskonen. Veckorna gick och vi blev mer och mer fästa vid den här lilla ivriga valpen som hade så stark överlevnadsinstinkt. Han övervann alla hinder och blev vår, och så många andras, favorit.

Alla tester av temperament, problemlösningsförmåga, uthållighet, samarbetsförmåga, leklust osv. visade toppresultat. Även resultat på hälsotesterna var det allra bästa. Myran är utvald till avelshund och han bor hos en underbar fodervärdsfamilj här på Österlen. Där är han så innerligt älskad så man kan inte annat än bli rörd över den kärlek han är kringvävd av. Vi är så glada över att vi fått fortsätta att följa hans utveckling till den fantastiska labradoodle han är i dag.
Det är hisnande att tänka på att han nu är vuxen och kommer att bli pappa till valpar under 2019.
Hur ska vi någonsin skiljas från en endaste av de valparna?!

Goda nyheter på väg

Bli först med att få glada nyheter om kullar etc.
Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter