Köpa valp

Att tinga en valp

I det här formuläret kan du fylla i dina önskemål om valp. Läs först på sidan Labradoodlevalpar på väg Där kan du se vilka valpkullar som är planerade. Längst ner på den sidan finns samma formulär. Berätta gärna vilka egenskaper som är viktiga hos den valp som ska bli din och hur livet för en valp skulle kunna bli hos er. Till din hjälp har du några frågor i formuläret som du svarar på och skickar in. Du får svar på din intresseanmälan inom två veckor. Då får du besked om du fått en av köplatserna till önskad valpkull.

Du som prenumererar på vårt nyhetsbrev får först av alla veta när vi har valpar som kan tingas. För att få nyhetsbrevet fyller du i namn och mailadress i rutan om nyhetsbrev längst ner här på sidan.

Om vi får återbud så brukar vi lägga ut informationen på vår facebooksida Hööks Labradoodle. Följ oss gärna på facebook så får du aktuell information.

När det blir dags att välja valp i en kull
Att välja en valp baserat på enbart färg eller kön är inget vi rekommenderar.Det finns inget som heter den bästa valpen i kullen. Men det finns den bästa valpen för dig och det är en helt annan valp som är den bästa för var och en som står i kö för valp från den kullen.  Allas situation, förutsättningar och livsstil är olika och vi lägger ner ett stort jobb på att matcha våra kunder med en valp som passar perfekt. Som är den rätta valpen.

Den rätta valpen
Vi matchar våra valpar med deras blivande familjer baserat på temperament först och främst eftersom detta är den primära faktorn som påverkar hur väl valpen kommer att passa in i er familj. Efter det försöker vi också matcha dina övriga önskemål som kön och pälsfärg. Vi har bara fått beröm för våra matchningar och vi fortsätter att se det som en viktig del av vårt ansvar mot varje valpköpare.

 

Vill stå i kö för:

Är du intresserad av att gå kurser hos hundinstruktörer för hjälp med hundens fostran och träning?

Labradoodle kräver en hel del pälsvård, är du intresserade av det? Eller kan du tänka dig att bekosta pälsvård på hundsalong om du inte hinner med den pälsvård som krävs?

8 + 2 =

Goda nyheter på väg

Bli först med att få glada nyheter om kullar etc.
Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter