Cooper

Moonlit Acres Hunk of Love ”Cooper”

Cooper är en minilabradoodle, han väger ca 11kg. Han var mycket efterlängtad när han kom till oss som valp . En exeptionellt vacker och trevlig hanhund som vi efter lång väntan fick köpa från Moonlit Acres labradoodle i Vancouver Washington, en mycket seriös och ansvarsfull labradoodle uppfödare i USA. Hon är känd för sina friska hundar med sällsynt trevligt temperament. Vi har följt Coopers föräldrar, tidigare valpar de har haft, följt hans far- och morföräldrar och de har alla precis det temperament vi vill ha hos en labradoodle. De är sociala, trygga och har lätt för att lära, är lekfulla och lätt för att koppla av. Cooper är en riktig clown, han kan konsten att muntra upp även den mest dystra person. Ibland undrar vi om han är tankeläsare för han lär sig nya moment nästan innan man hunnit visa dem för honom. Hans utseende inbjuder till kramar och det får han ofta av alla som möter honom. Han trivs lika fint på långa skogspromenader som på stadsbesök. Han är ofta utan koppel och är otroligt lyhörd så han är trevlig att med överallt.

Valparna efter Cooper har överträffat allt man kan önska hos en labradoodle. Vi har fått så många brev, telefonsamtal och besök från familjer som har en valp som Cooper är pappa till. Valparna har alla fått den särskilda stämpel som Höök labradoodles har blivit kända för. Labradoodlar med topptemperament, friska, lätta att träna, med vackra uttryckfulla ögon liksom riktigt fina pälsar.

Cooper är en av våra avelshanar och det är många som önskar en valp efter den här kloka och snälla nallebjörnen. Liksom alla våra avelshundar är han noggrant hälsotestad med goda resultat.
Bor hos fodervärd på Österlen där han är lika älskad av människorna i familjen som av den äldre hunden – hans bästa kompis.

 

Goda nyheter på väg

Bli först med att få glada nyheter om kullar etc.
Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter