Ludde

Hööks Labradoodle Ludde

Ludde är en mediumlabradoodle och väger 14kg nu som vuxen. Han föddes hos oss och mamman är vår tik trevliga tik Cream Puffs Athena från USA. Pappan är King George, en hane vi fick låna från kenneln Swinging Gate i USA för den här parningen. Ludde lyssnar verkligen intensivt och fokuserat när man talar med honom. Han vickar huvudet från sida till sida och håller kvar sin alerta blick mot den han lyssnar på. Han lär sig allt så lekande lätt och är alltid till glädje var han än följer med.

Luddes päls är varmt aprikos med stora mjuka lockar, det som kallas för fleecepäls – precis så som de flesta vill att en labradoodlepäls ska vara.

Det är en fröjd att se Ludde när han springer och bara njuter av att visa sin glädje för hela världen. Han leker ofta på den stora parken vid stranden i Malmö där hundar får springa fritt. Där möter han ett stort antal hundar och Ludde blir vän med alla. Han hälsar lugnt och fint på alla folk han möter och läser av de hundar han möter så att han anpassar lekarna till varje ny hundvän.

Ludde är en mycket speciell labradoodle som vi är så tacksamma över. Hans temperament uppfyller allt det man kan önska hos en labradoodle. Ludde har blivit pappa till en kull valpar på våren 2023 och de är både vackra och har fantastiskt trevligt temperament. Vi ser fram emot hans valpar i början av 2024. Och precis som Ludde kommer de ofta att fylla bröstet med jubel hos sina familjer.

Goda nyheter på väg

Bli först med att få glada nyheter om kullar etc.
Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter