Arcus

Hööks Labradoodle Arcus

Arcus är en minilabradoodle som väger 11kg. Han bor i hus vid havet i Skåne och lika ofta i familjens hus i Mellansverige vid storstan. Arcus trivs överallt, alla dagar är bästa dagar för Arcus.

Lille Arcus är en social magnet. Han orsakar stopp i trafiken och stopp i kassakö i butiker och han drar blickarna till sig var han är går. Arcus stortrivs med uppmärksamheten, han älskar ju att få hälsa på människor. Ingen är främmande för honom, alla får känslan av att vara hans goda vänner. Hur kort mötet än är har Arcus den effekten på folk. Han är också verkligt fin i mötet med barn i alla åldrar och alltid trygg trots småbarnens ibland helt oförutsägbara hopp och skutt och skrik i lekarna.

Det är många som mött Arcus och hans husse eller matte och förundrats över den mycket speciella och trevliga kommunikationen mellan dem. Och det är många, många som suckat och önskat att ha det så med sin hund. Handsignaler eller låg samtalston är allt som behövs även om det är svåra frestelser som lockar Arcus åt annat håll. Arcus är klok som den intelligentaste pudel och lugn och balanserad som de allra bästa labradorer. Hans päls för tankarna till söta plyschhundar och hela Arcus uppenbarelse är helt oemotståndlig.

Goda nyheter på väg

Bli först med att få glada nyheter om kullar etc.
Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter