Avelskvalitet

Högsta betyg för
avelskvalitet av WALA

Ännu ett år med den högsta utmärkelsen

Hööks Labradoodle har fått den högsta kvalitetsutmärkelsen för vår labradoodleavel – igen! Det är från den internationella organisationen, Worldwide Australian Labradoodle Association, WALA.
De har granskat våra labradoodlars stamtavlor, granskat alla dokument med resultat från röntgen av höfter och armbågar, ögonlysningar, DNA tester och genetiska tester som utesluter många sjukdomsanlag. Vi är stolta och tacksamma för det erkännandet och ännu stoltare över att ni valpköpare har höga förväntningar på en valp från Hööks. Vi vill fortsätta att uppfylla och helst överträffa era förväntningar.
TACK ALLA NI FODERVÄRDAR som gör det möjligt för fler familjer att få en av våra valpar i världsklass!

Internationell organisation för
Australiensisk Labradoodle

Namnet WALA är en förkortning av Worldwide Australian Labradoodle Association (WALA). Det är en internationell organisation till stöd för labradoodleuppfödare. WALA utformades och utvecklades av en passionerad och kompetent grupp individer från skilda länder. Dessa grundare såg behovet av en rasförening som är styrd av medlemmarna och arbetar med demokratiska principer. Främjande av ömsesidig respekt, utbildning, kommunikation och integritet. WALA: s mål inkluderar att förbättra temperament, hälsa, päls och struktur för den Australiska Labradoodle rasen. Hööks Labradoodle är med sedan starten av organisationen. Vårt samarbete med seriösa uppfödare av labradoodle i USA, Canada och England hade redan pågått många år före starten av WALA. Vi ser fram emot att fortsätta vara aktiva medlemmar i WALA och arbeta för att Australiensisk Labradoodle från Hööks alltid har den starka kvalitetsstämpel som våra valpköpare förväntar sig. Valpar i världsklass.

Goda nyheter på väg

Bli först med att få glada nyheter om kullar etc.
Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter