Siouxsie "Sozi"

Hööks Labradoodle Siouxsie (”Sozi”)

Siouxsie är en mediumlabradoodle, hon väger 14kg. Hon är så innerligt älskad av sin familj och även av vännerna till familjen. De har svårt att hitta orden när de ska berätta vilken underbar kamrat hon är. De säger i mun på varandra att Siouxsie är den snällaste och gosigaste någon kan tänka sig. Och hon är så trofast, lättlärd och älskar att samarbeta med både barn och vuxna. Hon kan alla möjliga tricks och även lärt sig namnen på alla i familjen så att hon kan hämta saker och bära till rätt person.

Siouxsie kommer från våra äldsta avelslinjer och flera från hennes släkt är utbildade vårdhundar. De har alla det där lilla extra som krävs när en hund ska bli godkänd för socialt arbete. 

Siouxsie är en social och harmonisk hund som är lekfull, men också har lätt för att koppla av i alla miljöer. Det har varit så lätt med all hennes träning, hon har alltid varit så lyhörd och snabbt uppfattat vad som förväntas av henne. Oftast är hon lös och hon kommer alltid på inkallning vilka frestelser det än är i omgivningen.

Vem de än möter under promenaden faller för Siouxsie, hon charmar verkligen alla med sina stora lockar och nötbruna ögon.

Siouxsie fungerar fint med alla hundar. Hon har ett tydligt kroppsspråk och är trygg vilket gör att mötande hundar tycker om henne.

Siouxie trivs med barn och är helt närvarande i stunderna med barnen. Och alltid redo om de vill ha med henne i sina lekar.

Hon har också blivit bästa vän med katten i hemmet.

Vi längtar till våren 2024 när Siouxsie ska få valpar. Hennes valpar kommer att bli något alldeles extra tror vi. Och vi ser fram emot att få följa hennes tid som valpmamma. Med hennes milda sätt kommer valparna att få en väldigt fin start i livet. 

Goda nyheter på väg

Bli först med att få glada nyheter om kullar etc.
Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter