Hööks labradoodle Sally Nanna

Hööks Labradoodle Sally Nanna

Far: Cream Puff´s Sommelier
Mor: Hööks Nike Hedda

Sally är en minilabradoodle, hon väger precis 10kg. Hon har ärv det bästa egenskaperna från båda sina föräldrar. Hon är frimodig och nyfiken. Samtidigt balanserad och har lätt för att koppla av. Hon blir lätt en god kamrat till både barn och vuxna. Hon har ett mycket lättläst kroppsspråk som gör att även helt obekanta hundar gillar henne och blir trygga i lekar med henne.  

Sally bor med sin familj intill havet och hon älskar promenaderna längs stranden och passar gärna på att ta ett dopp då och då. På de dagliga promenaderna träffar hon oftast på sina hundkompisar. Hon leker och busar lika gärna med de små hundarna som med de stora. Hon är vän med alla.
Inomhus är hon så lugn och kopplar av. Hon myser gärna i mattes famn när hon får tillfälle till det. Sally är alltid fin i mötet med barn och blir barnen för intensiva smiter hon bara iväg till en lugnare vrå.
Sally är helt ok med att vara hemma själv, hon lägger sig och sover tills vi är tillbaka.

Oftast är hon med oss överallt, hon älskar att åka bil så det är lätt att ha med henne.

Allt fungerar så smidigt med Sally, tycker hennes familj. De berättar att Sally förstår allt de säger eller visar vad de menar.  Och de har svårt att hitta ord som täcker all den kärlek de känner för Sally som är en stor glädjespridare i deras liv. 

Här under en liten film på Sallys pappa Sommelier när han ligger och vilar i en av fåtöljerna efter en lång promenad i Brösarps Backar. När Sommelier var liten valp kom han kom till oss från den kända uppfödaren Cream Puff´s i USA. Då hade vi väntat på valp från de avelslinjerna i nästan 4 år innan uppfödaren Don tyckte att han hade den rätta valpen som uppfyllde alla våra förväntningar. Och det visade sig att han hade väldigt rätt. Sommelier överträffade till och med våra förväntningar. Hans lugna temperament, han är en riktig livsnjutare. Och hans lugn sprider sig både till de hundar och människor han möter. 

Sallys mormor på bilden här under. Det är vår fantastiska  labradoodletik Athena, som vi köpt i USA.

På bilden här under är Sally Nanna tillsammans med ett par av sina kullsyskon. 

Goda nyheter på väg

Bli först med att få glada nyheter om kullar etc.
Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter