Opal "Cleo"

Hööks Labradoodle Opal ”Cleo”

Cleo är en minilabradoodle som väger 9kg.  Hon är en riktig livsnjutare som har mycket att lära oss människor. Cleo vet hur man bäst njuter av livet och dagarna man har. Hon prioriterar tid med sin familj och är gärna med i deras aktiviteter. Hon har lätt för att koppla av och bara njuta av egen tid med lek eller bara vila. Hon är en hemmakär liten doodle som älskar att ha familjen samlad och vara nära dem alla. Hon är så smart och hittar alltid precis det rätta sättet att tydligt visa familjen vad det är hon vill just då. Hon är otroligt lättlärd vilket alla imponeras över. 

Cleo är full av energi när hon är ute. Hon har toppkondition och älskar att springa i full fart. Hon är ett charmtroll och så tillgiven, många som har mött henne säger att det är precis en sån labradoodle de önskar sig. En labradoodle som Cleo finns på mångas önskelista. 

Cleo är planerad för att få valpar under 2024 och det ska bli så spännande att få se Cleo i rollen som valpmamma. Det är svårt att tänka sig någon mer omtänksam tik. Hon kommer att bli en mycket omtänksam och rofylld mamma till sina små. 

Goda nyheter på väg

Bli först med att få glada nyheter om kullar etc.
Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter