Lava

Sunvalley Lava

Inget är som väntans tider. I tre år väntade vi på en tikvalp efter Lavas släktingar. Så tack, tusen tack Angela på Sun Valleys Labradoodle! Tack för ditt tålamod när vi tackade nej till den ena efter den andra av dina förslag på valpar. Åren gick och det föddes många valpkullar, ibland verkade någon valp lovande men när valpen blev några månader så var det ändå något som inte kändes så där 100% rätt. Så vi tackade nej till valpen, igen och igen. 

Och så en dag, plötsligt hände det!  Lava föddes. När veckorna gick och vi fick följa den här bedårande valpen som utvecklades till en käck, trygg och nyfiken labradoodle så insåg vi att nu fanns där en valp som uppfyllde, och överträffade våra drömmar. Ja! Hon var den rätta för oss! Och när hon var 5 månader gjorde hon den långa resan från British Columbia på Canadas västkust. Resan fördelades under tre dagar för att göra den så bekväm som möjligt för Lava. 

Vi får ofta höra av de som möter Lava att de tycker hon är den mest fantastiska hund de någonsin träffat. Det går inte att finna en mer perfekt labradoodle. Varken i temperament eller i utseende. Hon har en vacker silkeslen röd päls med stora glansiga lockar, och en välbyggd kropp med stabil benstomme. Allt hos henne är fulländat, hennes temperament är det som alla önskar hos sin labradoodle. 

Red labradoodle, mini labradoodle, australian labradoodle

Goda nyheter på väg

Bli först med att få glada nyheter om kullar etc.
Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter