FRÄNDE

Hööks Labradoodle Frände

Frände är en minilabradoodle, han väger ca 11kg. Han är väldigt lätt att tycka om, är så trevlig i kontakten och möter verkligen blicken på den han hälsar på. Hans vackra nötbruna ögon tillsammans med det lugn Frände utstrålar har en stark effekt på alla han möter. Han har lätt för att knyta kontakt med människor och med hundar. Han har det temperament som de flesta önskar hos sin labradoodle. 
Frände har en särskild plats i mitt hjärta för jag hade planerat att behålla honom själv men insåg efter några veckor att det inte var någon bra idé. Det är ingen bra miljö för varken tikarna eller en hanhund när han blir vuxen och tikarna kommer i sina löp-perioder. Så Frände fick flytta till en jättebra familj där han är så älskad av både föräldrarna och barnen. Där lever han ett omväxlande och trevligt liv.
Tiden har gått och varje gång jag träffar Frände och hans familj så känner jag väldigt stor kärlek för honom. Han har just de egenskaperna som jag tycker en riktigt bra doodle ska ha. Både när det gäller kroppskonstitution, uttryck och personlighet. Han har också en väldigt vacker päls, luftig och med de stora vackra lockarna.  Han har behållit sin mörkt bruna pälsfärg vilket är sällsynt, oftast bleknar den bruna pälsfärgen hos både pudel och hos  labradoodle. Pälsen brukar blekna och bli grå eller ibland med sandfärgad. Men både Frände, liksom hans pappa Marcel har kvar sin mörkt bruna päls. 
Frände är aldrig påträngande men han älskar att ta kontakt om han märker att det är någon som vill hälsa på honom eller någon som vill mysa med honom.
Han gillar att leka och lär sig snabbt vad det är för regler som gäller i olika lekar.
Han är smart och väldigt snäll. Jag skulle nog säga att när det gäller energinivå så ligger han någonstans i mitten på en skala från låg energi till väldigt aktiv.

 

Goda nyheter på väg

Bli först med att få glada nyheter om kullar etc.
Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter