Hööks labradoodle Briljant Lovis

Hööks Labradoodle Briljant ”Lovis”

Far: Hööks Labradoodle Eros
Mor: Hööks Labradoodle Alma

Lovis är en minilabradoodle, hon väger precis 10kg. Hon har ärv det bästa egenskaperna från båda sina föräldrar. Hon är frimodig och nyfiken. Samtidigt balanserad och har lätt för att koppla av. Hon blir lätt en god kamrat till både barn och vuxna. Hon har ett mycket lättläst kroppsspråk som gör att även helt obekanta hundar gillar henne och blir trygga i lekar med henne.

Lovis bor med sin familj intill havet och hon älskar promenaderna längs stranden och passar gärna på att ta ett dopp då och då. På de dagliga promenaderna träffar hon oftast på sina hundkompisar. Hon leker och busar lika gärna med de små hundarna som med de stora. Hon är vän med alla.
Inomhus är hon så lugn och kopplar av. Hon myser gärna i mattes famn när hon får tillfälle till det. Lovis är alltid fin i mötet med barn och blir barnen för intensiva smiter hon bara iväg till en lugnare vrå.
Lovis är helt ok med att vara hemma själv, hon lägger sig och sover tills familjen är tillbaka.

Oftast är hon med familjen överallt, hon älskar att åka bil så det är lätt att ha med henne.

Allt fungerar så smidigt med Lovis, tycker hennes familj. De berättar att Lovis förstår allt de säger eller visar vad de menar.  Och de har svårt att hitta ord som täcker all den kärlek de känner för Lovis som är en stor glädjespridare i deras liv.

Goda nyheter på väg

Bli först med att få glada nyheter om kullar etc.
Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter